Post | november 2020 | 1 min lezen

13 november 2020 is World Kindness Day

Kom vrijwilligen!


Vandaag is het de jaarlijkse Wereld Vriendelijkheidsdag (World Kindness Day / Welt-Nettigkeitstag / Journée Internationale de la Gentillesse).

World Kindness Day werd in 1998 bedacht door de 'World Kindness Movement' <3

In veel landen wordt deze dag gevierd, zoals in Canada, Japan, Nederland, Australië, Nigeria, de Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Italië en India.


Dus heb je nog wat tijd over en wil je mensen helpen? Of ben je aan huis gebonden door corona-perikelen, of andere omstandigheden? Schrijf je sowieso in bij Coronahelpers Gelderland/Nijmegen. Hier komen vrijwilligers en hulpvragers bij elkaar. Je vindt hier iemand die op een veilige manier de hond uitlaat, boodschappen doet of een klusje opknapt.


Heb jij een initiatief dat ons verbindt? Deel je verhaal met ons, zoals Naomi deed.Naomi: "Hi, ik wil wel even reageren op World Kindness Day! Het inspireerde mij om iets aardigs te doen voor mijn omgeving. Weet je wat ik heb gedaan? Al het blad op straat bij elkaar geveegd, voor ons eigen huis maar ook bij de buren aan weerszijden. Al dat natte blad was hartstikke glad. Gevaarlijk voor voetgangers! Ziet er ook slordig uit. Ik kon een kruiwagen van iemand gebruiken om het blad naar zo'n bladkorf van de DAR te brengen. Staat een eindje verderop in de straat. Was best een lekkere workout, hahah. En de buren kunnen weer over een schone stoep lopen."Klik hier voor naamsvermelding van afbeelding World Kindness Day

Deel blogpost