Over ons

Coronahelpers Gelderland is hét initiatief om mensen in Zuid Oost Gelderland dichter bij elkaar te brengen. Samen staan we sterk. Wij ondersteunen en adviseren maatschappelijke organisaties én inwoners die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. Denk hierbij aan traditioneel vrijwilligerswerk maar ook mantelzorgondersteuning. Alles rondom het samen bestrijden van het COVID 19 virus. Coronahelpers Gelderland is een samenwerking van twaalf gemeenten en wordt aangestuurd door de Vrijwilligerscentrale Nijmegen. Daarnaast werkt Coronahelpers Gelderland actief samen met de technische partners Deedmob en WeHelpen om de impact nog groter te maken.


Onze missie: De kracht van vrijwillige inzet versterken en ondersteunen in Gelderland.


Onze visie: Vrijwilligers in coronatijd maakt Gelderland sterk.

Coronahelpers Gelderland stimuleert vrijwillige inzet en actief burgerschap. Wij doen dit in een groot samenwerkingsverband en actieve technische partners met jarenlange ervaring. We brengen vraag en aanbod bij elkaar en bieden advies.


Onze diensten: Coronahelpers Gelderland is gericht op vrijwillige inzet en advies in coronatijd en corona gerelateerd. Naast Coronahelpers Gelderland bieden de verschillende lokale partners ook eigen diensten aan

Contact