Wie zijn wij

Vrijwilligerscentrale Nijmegen: voor de 1 -op- 1 hulpvraag in tijden van corona

Welkom op onze speciale site, die bedoeld is voor het matchen van de 1-op-1 hulpvraag in tijden van Corona. Wil je jouw talent inzetten in deze uitzonderlijke tijden, meld je dan aan. Heb je hulp nodig, dan is dit ook de plek waar je dat zou kunnen vinden. Het is ook de plek waar organisaties worden uitgenodigd hun hulpvraag en -aanbod kunnen plaatsen.


Kijk ook op onze website https://www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/nijmegen. Je vindt er een groot aanbod van regulier vrijwilligerswerk.


Kom je er niet uit op deze site? Bel of mail ons en we kijken met je mee! 024-8200020 of [email protected]Ik heb hulp nodig

Doe mee als organisatie

Om de impact van het Coronavirus in te perken moeten we meer voor elkaar doen: denk aan boodschappen doen voor mensen met symptomen, medicijnen ophalen voor ouderen, de hond uitlaten bij hardwerkende doktoren, etc. Alleen zo kunnen we de verspreiding van het virus terugdringen.


Heeft jouw organisatie hulpvragen waar vrijwilligers voor nodig zijn? Maak dan hieronder een organisatie aan en begin met het vinden en binden van vrijwilligers.