Skip Navigation

Stichting EJVO

Non-profit

Over ons

EJVO (Eerlijke Jongeren voor Ouderen) is een stichting opgericht om steun aan ouderen door jongeren te bieden. De missie van EJVO is het assisteren bij het leven met ouder worden voor ouderen in de ...

Zorg & WelzijnOuderenCoronavirus
Deel

Gezelschapsmaatje

1–2 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Zorg en hulpverleningSociaal contact
Zorg & WelzijnOuderenCoronavirus
#27426
Scan me of ga naar www.coronahelpersgelderland.nl/o/EJVO/activiteiten/Gezelschapsmaatje/27426 om je aan te melden
SamenvattingVeel ouderen voelen zich vaak alleen. Door samen bijvoorbeeld een korte wandeling te maken, maak je ze erg blij!
Uitgebreide omschrijving

Wanneer familie ver weg woont, kan het voor sommige mensen lastig zijn om sociaal contact te onderhouden. Daarom voelen veel ouderen zich erg alleen. Zij zouden het erg leuk vinden als er regelmatig iemand op bezoek komt. Gewoon om even te kletsen, een spelletje te spelen of bijvoorbeeld een wandelingetje te maken.

Hoe kom ik er?
Over Stichting EJVO
EJVO (Eerlijke Jongeren voor Ouderen) is een stichting opgericht om steun aan ouderen door jongeren te bieden. De missie van EJVO is het assisteren bij het leven met ouder worden voor ouderen in de omgeving Nijmegen. De visie van EJVO is het creëren van volwaardige ondersteuning en assistentie zodat alle ouderen in Nederland waardig hun glorie jaren kunnen benutten. Het bestaansrecht van EJVO is dat de Nederlandse bevolking steeds meer ouderen telt die het recht hebben om waardig ouder te worden. Daarom ondersteunt EJVO ouderen bij het waardig leven naar hun glorie Jaren. Zodat ieder mens in Nederland waardig en eerbiedig oud kan worden.
#27426
Scan me of ga naar www.coronahelpersgelderland.nl/o/EJVO/activiteiten/Gezelschapsmaatje/27426 om je aan te melden